JOGURTY MAGDA

magdaZakład Produkcji Jogurtu MAGDA powstał w 1991 roku w Szaflarach, miejscowości oddalonej 16km od Zakopanego, jako rodzinna firma z bogatymi tradycjami. Lokalizacja zakładu oraz dostawców mleka i ich hodowli, na czystych terenach Podhala, wolnych od przemysłu ciężkiego, gwarantuje pełnowartościowe produkty, najwyższej jakości. Firma MAGDA dba o środowisko naturalne, pieczołowicie kultywując tradycyjną produkcję, w oparciu o receptury bez konserwantów i chemicznych dodatków. Markę cechują wielokrotnie potwierdzane: Jakość, czyli niepowtarzalny smak o unikatowych kompozycjach oraz nieskazitelna produkcja, którą potwierdzają liczne certyfikaty, nagrody i wyróżnienia. Zdrowie, gama produktów prozdrowotnych, wzbogacona w wapń, o obniżonej zawartości tłuszczu, z unikalna konfiguracją aż 7 kultur bakteryjnych. Tradycja, rodzinne korzenie w branży mleczarskiej, sięgające połowy ubiegłego stulecia.

 

 

 

Box zaproszenie do VI edycji