Ekologiczne Grzyby Marynowane RUNOLAND

grzyby marynowaneGrzyby marynowane to tradycyjna polska i równocześnie słowiańska potrawa. Jej receptura pozwala na długotrwałe przechowywanie grzybów zdatnych do jedzenia. Jest to najlepszy sposób na zatrzymanie smaków i niezwykłych aromatów jesieni. Już nasze babcie dobrze wiedziały, że aby zwiększyć trwałość żywności należy ją w odpowiedni sposób zamarynować. Do najbardziej cenionych i popularnych grzybów marynowanych należą borowiki, podgrzybki, kurki i opieńki. I to właśnie te grzyby pozyskiwane są tylko z ekologicznie czystych rejonów - z lasów w których przez co najmniej 3 lata nie były stosowane żadne środki chemiczne. Dzięki temu mamy pewnośc, że grzyby marynowane firmy RUNOLAND są w pełni naturalne i zdrowe. Jakośc produktów jest systematycznie kontrolowana przez jednostkę certyfikującą EKOGWARANCJA, która gwarantuje,  iż nasze produkty spełniają wszystkie rygorystyczne wymogi produktów ekologicznych.

 

 

 

Box zaproszenie do VI edycji